FAQ


Bij welk type ogen helpen WONDERSTRIPES? 
WONDERSTRIPES kunnen bij alle vrouwen en mannen van alle leeftijden worden gebruikt. Vooral bij hangende oogleden, vermoeide, kleine ogen of overhangende oogleden zijn prachtige resultaten te behalen.

Welke WONDERSTRIPES-maat is geschikt voor welke oogleden?
Een basisadvies luidt: kleine pleisters voor kleinere, normale, slappe ogen en grote pleisters bij grotere ogen en duidelijk overhangende oogleden.
Omdat ieder oog verschillend is, is er geen algemeen geldende regel te geven. U kunt het beste bij het eerste gebruik beide varianten testen en dan kiezen. Speciaal hiervoor zijn er de combiverpakkingen met beide maten.

Hoe breng ik WONDERSTRIPES aan? 
Belangrijk:
 het ooglid moet vooraf worden ontvet en droog zijn! U kunt het ooglid het beste afbetten met een beetje niet-vette lotion (!) en een wattenstaafje of -schijfje.

De verfrissende WONDERSTRIPES Tonic van vochtinbrengend komkommerextract en D-pantenol is hiervoor optimaal geschikt. 
Deze tonic maakt de huid van uw gezicht gladder en steviger na het wassen en is optimaal geschikt voor een zachte voor- en nabehandeling van de gevoelige oogpartij bij het gebruik van WONDERSTRIPES. 

Kijk recht in de spiegel, buig uw hoofd iets achterover en plaats dan een WONDERSTRIPES-pleister op uw ooglid. Trek het ooglid, afhankelijk van het oog en het huidtype, iets glad. Aanvankelijk kunt u enkele pleisters nodig hebben om de juiste positie te vinden en zo het perfecte resultaat te behalen.

De volgende instructievideo kan U helpen bij het gebruik.


Zijn WONDERSTRIPES herbruikbaar? 
Nee, WONDERSTRIPES-pleisters kunnen slechts eenmaal worden gebruikt.

Hoe lang blijven de pleisters zitten?
WONDERSTRIPES blijven de hele dag zitten, en indien nodig de hele nacht ;-)

Kan ik make-up over de pleisters aanbrengen? 
Ja, u kunt oogschaduw aanbrengen over WONDERSTRIPES. Belangrijk: breng de oogschaduw deppend aan en wrijf hem niet uit.

Zijn de pleisters voelbaar op het ooglid?
Nee, WONDERSTRIPES zijn aangenaam te dragen. Ze zijn niet voelbaar op het ooglid.

Zijn WONDERSTRIPES ook bij gevoelige ogen te gebruiken? 
Ja, WONDERSTRIPES zijn huidvriendelijk en dermatologisch getest bij een gerenommeerd instituut. Ze kunnen ook bij gevoelige ogen probleemloos worden gebruikt. In het geval dat er allergische reacties optreden, raden wij verder gebruik echter af.

Zijn WONDERSTRIPES zichtbaar op de ogen? 
De pleisters zijn gemaakt van huidvriendelijk, doorzichtig polyethyleen (PE), worden in de oogplooi geplakt en zijn bij correct gebruik niet zichtbaar. Een waar beautygeheim!